USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tokat’ta Maske, Mesafe, Hijyen Denetimleri Sürüyor

Tokat’ta Maske, Mesafe, Hijyen Denetimleri Sürüyor
01-09-2020 18:11
Google News

 

Vali Dr. Ozan Balcı, koronavirüs (covid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla alınan kararların sahadaki uygulamalarını yerinde denetledi.

 

Belediye Başkan Vekili Mehmet Ersoy, il protokolü ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Esentepe Mahallesinde Atatürk Caddesi ve Orhangazi Caddesindeki işyerini ve işletmeleri ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı,  “Bütün Tokatlı hemşehrilerimizle beraber el ele omuz omuza bu mücadeleyi sürdürüyoruz.” dedi.

 

Vali Dr. Ozan Balcı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesini özellikle belirterek, “Tokatlı hemşehrilerimizden de konuyu önemsemelerini rica ediyorum. Bir vatandaşımızın canı bile bizim için çok kıymetli. Maske, mesafe ve hijyene dikkat ediyoruz. Yılmadan, yorulmadan, yılgınlık göstermeden, pes etmeden, birlik ve beraberlik içerisinde azimle, aşkla, şevkle inşallah bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

 

Vali Dr. Ozan Balcı, denetimlerde işletme ve iş yeri sahipleri ile vatandaşlara tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunarak, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ